Close
Skip to content

Over mij

wie ben ik

Mijn naam is Stanley Filon. Ik ben van Indonesische afkomst en ben geboren in 1972 in Nijmegen.
Ik woon samen met mijn vrouw en ik ben trotse vader van een inmiddels volwassen zoon en heb een leuke, eigenwijze en speelse Beagle hond.
Men vindt mij een spontane, energieke jonge man die levenslustig is en positief in het leven staat.
Ik hou van reizen en vind het heerlijk om zoveel mogelijk mooie landen te bezoeken.
Het liefst ga ik naar Bali op vakantie, omdat in Indonesië mijn roots liggen en ik me daar heerlijk thuis voel.
Mijn hobby’s zijn sporten en het houden van een groot zeeaquarium met koralen en vissen uit de tropische zeeën. Ik heb jarenlang met veel plezier gewerkt als beroepsmilitair bij de koninklijke luchtmacht. Daarna heb ik een leuke tijd in de commerciële wereld gehad, maar na een aantal jaar ging ik niet meer met een voldaan gevoel naar huis.
Het werd tijd om eens goed naar mezelf te kijken en me af te vragen wat ik wilde gaan doen met mijn leven.
Omdat ik zeer in mensen geïnteresseerd ben en altijd al graag met mensen heb willen werken ben ik zo her en der eens gaan kijken waar ik mijn voldoening uit kan halen en wat mij leuk lijkt om te doen.

Over mij

In mijn vrije tijd heb ik enkele jaren een voetbaltechniek school gehad en daarbij heb ik voor verscheidene gemeenten projecten gedaan om kinderen aan het sporten te krijgen. Hier kwam ik erachter dat het geweldig is om met allerlei verschillende kinderen te werken. Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk en hand- en spandiensten voor ouderen en mensen met beperkingen gedaan. Dit gaf mij veel voldoening.
Het is vooral mooi om te zien hoe blij mensen zijn als je een leuk gesprek met ze aangaat en hoe fijn ze het vinden dat ze hulp krijgen wanneer ze het nodig hebben. Er is al ellende genoeg in de wereld en er wordt te weinig gedaan met en voor ouderen. Daarom ben ik voor mezelf begonnen om zo mijn diensten te kunnen aanbieden aan een ieder die het op prijs stelt.

Op deze wijze kan ik de medemens helpen een beetje extra comfort en plezier in het leven te hebben. Diegenen die het fijn vinden en daarbij hulp nodig hebben kan ik helpen. Jong en oud, ieder heeft zijn charmes en iedereen is welkom, met en zonder beperking, en met of zonder PGB. Met mijn diensten kan ik mensen ontzorgen die geen tijd hebben om met anderen gezellige activiteiten te doen.

Over mij

Samen gezellig actief doen?

Maak een afspraak

Of bel mij om te kijken wat ik voor je kan betekenen:
06 822 95 494